Qui sóc?

Benvingut o benvinguda al meu blog!
Sóc la Lola Martínez Sala. El meu món no té res a veure amb el de la cuina, per mi és una afició que m'ajuda a desconectar o a relaxar-me i que em diverteix. He estudiat la carrera de Ciències Polítiques i sóc politòloga. Treballo pel món de la comunicació i sobretot la comunicació política. 

M'encanta la xocolata, i per tant veureu moltes receptes amb xocolata. No sóc gaire fan dels cupcakes (qui avisa no és traidor) tot i que haig de reconèixer que és tot un art. M'agrada molt provar receptes del món i tinc per costum adaptar i experimentar receptes que trobo per fer-ne una versió més personal. 

Aquest blog és una prova del delicte, una garantia de seguretat pels meus conillets d'índies, sobretot en Joan, i també els meus amics i els meus pares. Tots ells fan de catadors i són corresponsables dels èxits (i m'ajuden a tapar els fracassos).

Espero que us agradi el blog, i estaré encantada que em feu arribar els vostres comentaris, suggeriments i/o dubtes i que poguem intercanviar receptes i experiències!

Podeu escriure'm semre que vulgueu a lapoliticadecookies@gmail.com :)


lola. 
                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada